Η BMW Group και το υδρογόνο

Το BMW Group προετοιμάζεται για τις απαιτήσεις της μελλοντικής μετακίνησης, όπως επιβεβαιώνει η παρουσίαση του πρωτοτύπου κυψελών καυσίμου BMW i Hydrogen NEXT.

Στο μέλλον θα συνυπάρχουν διάφοροι εναλλακτικοί τύποι συστημάτων κίνησης, καθώς καμία μεμονωμένη λύση δεν μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σε όλο τον κόσμο.

Τα οχήματα υδρογόνου αντιπροσωπεύουν μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση δίπλα στα συστήματα ηλεκτροκίνησης με μπαταρία.

Αυτή η μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών ηλεκτροκίνησης –μεταξύ των οποίων τα plug-in υβριδικά– υπογραμμίζει τη δέσμευση για μια κοινωνία μηδενικών εκπομπών ρύπων, μέσω μιας έξυπνα σχεδιασμένης στρατηγικής.

Το 2022, το BMW Group σχεδιάζει να παρουσιάσει την επόμενη γενιά ηλεκτροκίνησης με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου σε ένα όχημα μικρής παραγωγής, βασισμένο στη σημερινή BMW X5. Το BMW i Hydrogen NEXT δίνει μια πρώτη γεύση από τις δυνατότητες αυτού του αυτοκινήτου.

Η διάθεση των οχημάτων κυψελών καυσίμου στους πελάτες θα ξεκινήσει το 2025, αλλά ο χρόνος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις απαιτήσεις της αγοράς και τις συνολικές συνθήκες. Υπομονή…

Πηγή: efsyn.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.