Το υδρογόνο αντικαθιστά τα υπόλοιπα καύσιμα των οχημάτων

Από κάθε οπτική γωνία, τεχνολογική ή οικονομική, το υδρογόνο φαίνεται να είναι ο πιο πιθανός υποψήφιος για την αντικατάσταση των καυσίμων που βασίζονται στους ορυκτούς υδρογονάνθρακες (βενζίνη, ντίζελ, μεθάνιο κλπ).

Το υδρογόνο μπορεί να παρασκευαστεί με πολλούς και διάφορους τρόπους, όπως για παράδειγμα από την πυρηνική ενέργεια μέσω θερμικής αποσύνθεσης του νερού ή από την ηλιακή ενέργεια μέσω ηλεκτρόλυσης του νερού και έχει προταθεί από την επιστημονική κοινότητα, σαν το πιο πιθανό καύσιμο του μέλλοντος λόγω των σημαντικών ιδιοτήτων του σε αντικατάσταση των παραγώγων του πετρελαίου, καυσίμων του σήμερα.

Το υδρογόνο είναι άοσμο, άγευστο, άχρωμο και μη τοξικό, και παράγει μόνο καθαρή ενέργεια και υδρατμούς μέσω της καύσης του με το οξυγόνο του αέρα, οπότε επιστρέφει στο περιβάλλον το νερό από το οποίο παράχθηκε. Επομένως δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει εξάντληση αποθεμάτων από τη χρήση του υδρογόνου ως καύσιμο. Είναι ένα εξαιρετικά καλό καύσιμο για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, διότι οι ιδιότητες καύσης του, εξασφαλίζουν υψηλό βαθμό απόδοσης και απρόσκοπτη λειτουργία. Οι εκπεμπόμενοι ρύποι των ΜΕΚ υδρογόνου, αν και θεωρητικά έπρεπε να είναι μηδενικοί, στην πραγματικότητα είναι απειροελάχιστοι σε σχέση με τους κινητήρες βενζίνης.

Ιστορικά έχει παρατηρηθεί ότι η μετάβαση της παγκόσμιας ενεργειακής κοινότητας σε νέα καύσιμα έχει ακολουθήσει τη διαδρομή στερεό (άνθρακας), υγρό (βενζίνη και ντίζελ), αέριο (φυσικό αέριο) με κάθε επόμενο σταθμό της λογικής αλληλουχίας ένα καύσιμο, από τη χημική αλυσίδα του οποίου, θα απουσιάζουν εντελώς τα άτομα άνθρακα.

Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη χρήση των ορυκτών καυσίμων, ως κύρια πηγή ενέργειας κατά τον 20ο αιώνα επέβαλαν τη διεξοδική έρευνα για την εξεύρεση εναλλακτικών καυσίμων και δρομολόγησαν την όσο το δυνατόν ταχεία αντικατάσταση τους, από μια νέα καύσιμη ύλη η οποία θα πρέπει να εκπληρώνει τα περισσότερα από τα παρακάτω κριτήρια:

. Αφθονία πόρων και δυσκολία εξάντλησης αποθεμάτων
. Μεγάλο περιεχόμενο ενέργειας
. Ευκολία παραγωγής, διανομής και αποθήκευσης
. Ελάχιστη περιβαλλοντική επιβάρυνση
. Ασφάλεια κατά τη χρήση και ευκολία διαχείρισης

Το υδρογόνο έχει επιλεγεί από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, ως το πλέον κατάλληλο καύσιμο για τη σταδιακή αντικατάσταση των ορυκτών καυσίμων καθώς τα ενεργειακά του αποθέματα είναι ανεξάντλητα, από την καύση του παράγονται μόνο υδρατμοί και κάποια ελάχιστη ποσότητα οξειδίων του αζώτου, με το διοξείδιο να απουσιάζει από τα προϊόντα της καύσης του.

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ-ΟΞΥΓΟΝΟΥ WATER FLAME
ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΩΣ ΝΕΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΣΕ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ

Το Υδρογόνο είναι συμπληρωματικό καύσιμο στο πετρέλαιο, την βενζίνη και το υγραέριο.

Το Υδρογόνο σαν νέο καύσιμο Υδρογόνο το δημιουργούμε με ένα πολύ απλό και ασφαλή τρόπο μέσω ηλεκτρόλυσης του φαρμακευτικού νερού WFI που προμηθευόμαστε από τα φαρμακεία .

Το Υδρογόνο είναι εξαιρετικό καλό καύσιμο για καυστήρες φούρνων, για καυστήρες θέρμανσης σε καλοριφέρ σπιτιών, πολυκατοικιών, για καυστήρες στεγνοκαθαριστηρίων, για καυστήρες ξενοδοχείων, θερμοκήπια, γεννήτριες ρεύματος κλπ. Εξασφαλίζει υψηλό βαθμό απόδοσης και απρόσκοπτη λειτουργία. Η ρύπανση από την καύση Υδρογόνου είναι απειροελάχιστη σε σχέση με την χρήση πετρελαίου. Ο χρόνος εγκατάστασης και ρύθμισης της νέας συσκευής γεννήτριας Υδρογόνου σε καυστήρες είναι 1 έως 2 ώρες . Η οικονομία που επιτυγχάνουμε είναι από 20% έως 35%.

Η ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ WATER FLAME είναι πολύ σταθερή και ασφαλής διότι χρησιμοποιεί νερό που μετατρέπεται σε Υδρογόνο με την έναρξη της λειτουργίας του καυστήρα μας. Μόλις σταματήσουμε την λειτουργία του καυστήρα , τότε άμεσα σταματάει η συσκευή μας να παράγει υδρογόνο. Η ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ WATER FLAME μας δίνει μεγάλη αυτονομία. Επίσης το Υδρογόνο παράγει ακτινοβολία που μας αποδίδει μεγαλύτερη θερμότητα. Το μέγεθος της οικονομίας που μπορούμε να πετύχουμε είναι ανάλογα με την ισχύ του καυστήρα, και την σωστή συντήρηση του.

Το μικρό κόστος απόκτησης της ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ WATER FLAME σε συνδυασμό με την μεγάλη εξοικονόμηση που προσφέρει, καθιστά την δαπάνη της συσκευής μας άμεσα αποσβέσιμη.

Για παράδειγμα μια πολυκατοικία 100.000 θερμίδων καταναλώνει 5.000 λίτρα πετρέλαιο τη σαιζόν. Με μία ελάχιστη εξοικονόμηση της τάξεως του 20% που προσφέρει η ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ WATER FLAME, κάνουμε σχεδόν απόσβεση από την πρώτη χρονιά.

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ WATER FLAME
ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΩΣ ΝΕΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΣΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Το Υδρογόνο είναι συμπληρωματικό καύσιμο στο πετρέλαιο, την βενζίνη και το Υγραέριο. Αυτό το νέο καύσιμο Υδρογόνο το δημιουργούμε με ένα πολύ απλό και ασφαλή τρόπο μέσω ηλεκτρόλυσης του φαρμακευτικού νερού WFI .

Η συγκεκριμένη ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ WATER FLAME είναι ΕΙΔΙΚΗ για μηχανές εσωτερικής καύσης και παράγει καθαρό υδρογόνο και ΟΧΙ ΗΗΟ (υδροχλωρικό οξύ) για να μπορεί να εφαρμοστεί ασφαλώς και σε μηχανές εσωτερικής καύσης νέας τεχνολογίας. Τα αυτοκίνητα τεχνολογιών με πιστοποίηση EURO 2-3-4-5 από το 1994 μέχρι και το 2013 έχουν εξελιγμένους και σχεδόν αλάνθαστους αισθητήρες οι οποίοι μόλις αναγνωρίσουν οξυγόνο, δίνουν εντολή στον εγκέφαλο ECU, να στείλει επιπλέον καύσιμο στον κινητήρα, με αποτέλεσμα να μην έχουμε στην πραγματικότητα εξοικονόμηση καυσίμου.

Στα συστήματα καθαρού υδρογόνου WATER FLAME συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Οι αισθητήρες του αυτοκινήτου αναγνωρίζουν την έλλειψη οξυγόνου που εμπεριέχει ο εισερχόμενος αέρας λόγω του ότι ένα μέρος του οξυγόνου δεσμεύεται από το υδρογόνο στον θάλαμο καύσης , με αποτέλεσμα να δίνουν εντολή στον εγκέφαλο να μειώσει την παροχή καυσίμου και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την οικονομία.

Ο χρόνος εγκατάστασης και ρύθμισης της ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ WATER FLAME είναι περίπου 30 λεπτά. Η οικονομία που επιτυγχάνουμε είναι άνω του 20%. Η ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ WATERFLAME είναι πολύ σταθερή και ασφαλής διότι χρησιμοποιεί νερό που μετατρέπεται σε Υδρογόνο με την έναρξη της λειτουργίας της μηχανής μας. Μόλις σταματήσουμε την λειτουργία της μηχανής , τότε άμεσα σταματάει η συσκευή μας να παράγει υδρογόνο.

Η ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ WATER FLAME έχει τα εξης χαρακτηριστικά:

. Γρηγορη τοποθέτηση εντος 30’
. Χαμηλή χρήση ρεύματος και σε volt και σε amper άρα όχι φθορά στο δυναμό και στην μπαταρία με αποτέλεσμα εξοικονόμηση καυσίμου.
. Η ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ WATER FLAME είναι χαμηλού όγκου και βάρους.
. Έχει υψηλή ποιότητας υλικών (ειδικό μεταλλικό κράμα πλακών, ειδικές μεμβράνες νανοτεχνολογίας μεγάλης διάρκειας ζωής , εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα αυτόματης αναγνώρισης start-stop μηχανής).
. Καμία επέμβαση στον κινητήρα με τοποθέτηση της παροχής της συσκευής στην εισαγωγή αέρα του αυτοκινήτου.
. Αύξηση ροπής και ιπποδύναμης.
. Πτώση θερμακρασίας καυσαερίων.
. Καλύτερη καύση μίγματος με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη διάρκεια των λαδιών και την μακροζωία του κινητήρα.
. Ηπιότερη λειτουργία –λιγότερος θόρυβος μηχανής. Σημαντικά λιγότερες εκπομπές CO2 , έως και 80%.
. Μακροζωία τριοδικού καταλύτη και του σαζμάν. Καθαρότερος χώρος καύσης
. Καλύπτει όλους τους τύπους των αυτοκινήτων ανεξαρτήτως μάρκας και ιπποδύναμης

Μπορει να τοποθετηθεί σε όλους τούς τύπους οχημάτων όπως:

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΦΟΡΤΗΓΑ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΡΑΚΤΕΡ, ΝΤΑΛΙΚΕΣ, ΤΑΞΙ, ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ , ΔΙΚΥΚΛΑ , ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΛΠ.

 

πηγή: www.gazgo.gr