Το μεγαλύτερο εργοστάσιο υδρογόνου φτιάχνει η Shell στην Ολλανδία

Πρωταρχικός στόχος του νέου εργοστασίου είναι η τροφοδότηση επιχειρήσεων, αλλά δεν αποκλείεται πως στη συνέχεια θα παρέχει ενέργεια και σε σπίτια.

Υδρογόνο | Eπενδύσεις 1,35 εκατ. ευρώ από το Uni.Fund

Στόχος η ανάπτυξη-αξιοποίηση της B2B Wave και των εταιρειών-τεχνοβλαστών QCELL και CYRUS

Στη Γαλλία η πρώτη γραμμή λεωφορείων υδρογόνου στον κόσμο

Με ένα αρθρωτό όχημα υδρογόνου που μοιάζει με λεωφορείο και τραμ και μεταφέρει έως 125 επιβάτες επιδιώκει να βελτιώσει η γαλλική πόλη Πο την ποιότητα του αέρα στο κέντρο της.

Hyundai Nexo: Καταναλώνει υδρογόνο και βγάζει νερό!

Μια πρωτότυπη καμπάνια με την ολυμπιονίκη κολύμβησης και brand ambassador στην Ισπανία Mireia Belmonte πραγματοποίησε η Hyundai, κατά την οποία αναδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο η καθαρή τεχνολογία κυψελών καυσίμου υδρογόνου του Hyundai NEXO.

Υδρογονο | Η Cummins επενδύει στο υδρογόνο

Ολοκληρώθηκε από την Cummins η απόκτηση της εταιρείας Hydrogenics, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή κυψελών καυσίμου και συστημάτων για την παραγωγή υδρογόνου μέσω της ηλεκτρόλυσης.

Burgman με κυψέλες καυσίμου για την αστυνομία του Λονδίνου

Ένα από τους εναλλακτικούς τύπους “καθαρής ενέργειας” για την κίνηση οχημάτων είναι και οι περιβόητες κυψέλες καυσίμου (fuel cells), που χρησιμοποιώντας το υδρογόνο ως καύσιμο, παράγουν ηλεκτρισμό, εκπέμποντας ως “καυσαέριο”…νερό!

Καινοτομία της VW για πιο καθαρούς ντίζελ μέσω υδρογόνου

Η VW παρουσιάζει το επόμενο βήμα στην τεχνολογία SCR, το οποίο υπόσχεται μειωμένες εκπομπές οξειδίων του αζώτου (NOx) στους ντίζελ κινητήρες κατά 80%.

Είναι το υδρογόνο το μέλλον της αεροπλοΐας;

Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς.

Η Cummins επενδύει στο υδρογόνο

Ολοκληρώθηκε από την Cummins η απόκτηση της εταιρείας Hydrogenics, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή κυψελών καυσίμου και συστημάτων για την παραγωγή υδρογόνου μέσω της ηλεκτρόλυσης.

Τι θα επικρατήσει στο μέλλον; Οι μπαταρίες ή το υδρογόνο;
Με τίτλο «The Truth about Hydrogen» («Η αλήθεια για το υδρογόνο») ένα 15λεπτο βίντεο επιχειρεί να δώσει μια απάντηση σε ένα ερώτημα που αφορά στο μέλλον της αυτοκίνησης. Και όχι μόνο…

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.